onsdag 26 mars 2008

Livet i familjen - Jesper Juul

Läs om boken här. Den var absolut läsvärd och intressant.

tisdag 25 mars 2008

Mamma, pappa, barn - Lisa Fabre

Läs om boken här. Jag gillade boken, framförallt efter ungefär halva. I början tyckte jag det var väldigt mycket med det alternativa, med fasta osv. Det intresserade mig inte så jättemycket just nu. Men när det började handla mer om förlossningen och precis efter förlossningen var den jättebra! Tycker jag fått med mig en hel del tips från denna bok. Får väl se hur det blir sen i praktiken :-)

måndag 24 mars 2008

Handbok för gravida - Vicki Iovine

Läs om boken här. Jag tyckte att boken var jätterolig. Lättsam. Den känns inte speciellt svensk. Mycket passar inte alls in på mig, hur man är som tjej och de tankar som man har. Inte heller bitarna gällande mannens roll. Men den var ändå klart underhållande och jag fick en hel del tips som jag tror att jag kan komma att få användning av.

tisdag 11 mars 2008

Koka makaroner - Johan Nilsson


Läs om boken här. Jag läste ut boken på en kväll. Den var jättefin! 
Rekommenderas!

måndag 10 mars 2008

Att föda - Gudrun Abascal

Läs om boken här. Jag tyckte den var superbra! Väldigt informativ på ett lugnande sätt. Det enda var att den slutade lite trist med att föda ett dött barn... det var inte upplyftande. Så om man ska läsa den innan man ska föda så kanske det är bra att hoppa över sista kapitlet... Men den var ändå kanonbra.